Maritza -- Maritzas kundklubb

 

Om Maritza

Välkommen till Maritza!

Med ett brett sortiment av omsorgsfullt utvalda märkeskläder, skor och accessoarer av högsta kvalitet, kombinerat med tillmötesgående och kunnig personal med individen i fokus har Maritza etablerat sig som en av Stockholms främsta modebutiker.

Besök gärna www.maritza.se för att veta mer om butiken.


För att se arkivet över e-postbrev som skickats till denna lista, gå in på arkivet Maritza . (The current archive is only available to the list members.)

Hur används e-postlistan Maritza
För att skicka ett e-postbrev till alla på listan, skicka det till maritza@maritza.se.

Du kan anmäla dig till listan eller ändra inställningarna för ditt medlemskap på listan nedan:

Anmäl dig till Maritza

Du kan anmäla dig till Maritza genom att fylla i nödvändig information nedan. Du kommer att ta emot ett e-postbrev som ber dig bekräfta detta, så att inte någon annan ska kunna anmäla dig till listan mot din vilja. Detta är en dold lista, vilket betyder att en lista över e-postlistans medlemmar bara är tillgänglig för listadministratören.

(Observera att detta är en paraplylista, som är gjord för att bara ha andra e-postlistor som medlemmar. Detta betyder bland annat att din fråga om bekräftelse kommer att skickas till '-owner' kontot för din adress.)

  Din e-postadress:  
  Namn (valfritt):  
  Du kan skriva ett lösenord i följande fält. Detta ger dålig säkerhet, men förhindrar att andra får tillgång til dina inställningar. Använd inte något värdefullt lösenord - lösenordet kan nämligen bli skickat till dig i klartext via e-postbrev.

  Om du inte skriver något lösenord, kommer du att automatiskt bli tilldelad ett lösenord. Det kommer att skickas till dig så snart du har bekräftat din anmälan. Du kan senare begära att få lösenordet skickat till dig eller ändrat. 

  Önskat lösenord:  
  Önskat lösenord en gång till:  
  Välj språk för meddelanden:  
  Vill du få sammandragsversioner? Nej Ja
Medlemmar av Maritza
(The subscribers list is only available to the list administrator.)

Skriv in administratörsadress och lösenord för att se listan över medlemmar:

Administratörsadress: Lösenord:   

För att ändra dina personliga inställningar för listan (till exempel distributionssätt, få lösenord skickat eller ändrat, eller avanmäla dig från listan Maritza), skriv in din e-postadress:

Om du lät fältet stå tomt, kommer du att bli tillfrågad om din e-postadress


E-postlistan Maritza administreras av kundklubb at maritza.se
Administrativ sida för Maritza (kräver inloggning)
Lista över alla e-postlistor på maritza.se

Delivered by Mailman
version 2.1.9
Python Powered GNU's Not Unix